Qui som

COSTABELLA, S.A. som una empresa familiar situada a Castellfollit de la Roca (Girona) amb més de 30 anys d’experiència en la fabricació, elaboració i envasat de diferents tipus de llard de porc i llardons.

En l'elaboració dels nostres productes utilitzem el sagí de porc com a matèria primera única, aquest sagí és la part grassa que envolta el ronyó i la més apreciada.

Juntament amb aquesta matèria primera de màxima qualitat i els nostres mètodes de treball fan que els nostres productes siguin d’unes característiques regulars, constants i concretes pel que fa a sabor, aroma, duresa i plasticitat. Això fa que els nostres productes siguin molt apreciats en sectors com el de la pastisseria i bolleria tant artesanal com industrial.

Des de Costabella treballem constantment per innovar, millorar i oferir un producte final de gran qualitat i a l’altura de les exigències i necessitats de cada client. En l’actualitat disposem d’una planta de fusió, elaboració i envasat amb una capacitat de producció d’uns 10.000 kg. diaris i uns 50.000 kg setmanals de producte acabat. Això fa que podem garantir en tot moment el subministre als nostres clients. També oferim un servei de transport propi on podem garantir les correctes condicions d’higiene i temperatura durant la durada del transport dels productes fins a la seva entrega.